Inainte de Sarbatori, le-am facut tuturor bloggerilor invitatia de a le da companiilor un feed-back pe tema responsabilitatii sociale.

Acum, pentru ca ne-am intors toti din vacanta cu forte proaspete, reiau invitatia, care e deschisa pana pe 17 ianuarie.

Detalii despre ea si despre bloggerii care ne-au raspuns pana acum gasiti, pe ResponsabilitateSociala.ro, in Pagina de bilant 2007.

Le multumesc tuturor celor care ne-au raspuns pana acum: Mihai Seceleanu, Cosmin Pojoranu, Razvan Crisan, Cristian Manafu, Alex Mihaileanu, Doru Persinaru, Razvan Matasel, Sorin Tudor, Mihnea Miculescu, Andrei Sava, Andrei Rosca, Christina, Miruna, Nicoleta Dragomir, Dan Dragomir, Ciprian Ciucu, Alex Radescu, Vladimir Oane, Iulian Toma, Ramona Patrascanu, Marian Stavaroiu, Gabi Nistoran, Ionut Ciurea, Carmen Holotescu.

Multi dintre ei sunt din sau apropiati de industria comunicarii. Ceea ce imi confirma o convingere mai veche. Anume ca oamenii de comunicare sunt niste vectori ai schimbarii in bine, atat a companiilor cat si a institutiilor in general.

Mi-a placut in mod special invitatia pe care le-a facut-o Cristi Manafu companiilor sa colaboreze cu blogosfera pentru a face proiecte sociale cu un impact mai mare. Si sper sa revina cu mai multe detalii.

De asemenea, pentru ca vorbeste si de convingerile pentru care noi punem atata pasiune in ResponsabilitateSociala.ro, mi-a placut sa citesc la Ciprian Ciucu de ideea ca CSR e o “fenta la Marx”.

Oricum toate raspunsurile sunt interesante. Vi le recomand calduros. Si le asteptam si pe ale voastre 🙂