Revista Biz are in noiembrie un cover despre CSR. E un efort deosebit al lui Alexandru Ardelean, care a adunat opiniile mai multor profesionisti implicati in fenomenul CSR (eu am numarat cel putin 13). Le-a integrat apoi intr-o radiografie fidela si la zi a acestui fenomen in Romania.

Sunt putin invidios, pentru ca materialul echivaleaza in privinta corectitudinii cu o cercetare de proportii. Va invit sa-l cititi mai jos (dati click pe imagine pentru a-l vedea full-screen).

Deshide pagina materialului de pe Issuu

Printre cei ale caror opinii le puteti citi se numara: Dragos Bucurenci (MaiMultVerde), Gilda Lazar (JTI), Dan Petre (D&D Research), Ioana Manoiu (GMP PR), Elena Serban (Fundatia Vodafone), Lavinia Toma (Henkel), Ciprian Ciucu (FDSC), Dana Pirtoc (ARC), Camelia Crisan (SNSPA), Ramona Sevastre (Vel Pitar), Gabriela Alexandrescu (Salvati Copiii) sau Despina Andrei (UNICEF).

Pe majoritatea ii puteti intalni si la Ziua de CSR, din cadrul Zilelor Biz. Adica joia viitoare, 27 noiembrie, la Radisson SAS Hotel, Bucuresti.

Calitatea cover-ului de mai sus sper ca v-a convins si in privinta a ce vom avea la Zilele Biz (desigur, in si mai mare detaliu). Asa, ca daca nu ati facut-o, va invit si eu sa va inscrieti pentru a participa.