Mi-a placut sa citesc la Cristian Olteanu (candidat PNL la Bucuresti) o confesiune despre experienta de pana acum cu blogul. Da, asa ar fi si bine si necesar sa se intample. Apropo: ce tampenie sa te scuzi ca “nu ai timp de blog”, cand in fisa postului tau scrie ca ai datoria sa comunici permanent cu cei pe care ii reprezinti.

De aceeasi parere cred ca sunt si cei pe care i-am intalnit aseara la “Discutia despre internet, fara cravata”: Sorin Tudor, Bogdan Manolea, Vivi, InconstantIn, McGogoo, Dorin Boerescu, Somodi Zoltán, Romulus Oprica. Sper ca ei  (si alti bloggeri) sa fie un motiv suficient pentru politicienii care tin la cariera lor! 🙂 (ca sa te ia cineva in seama, cred ca e bine sa folosesti si cuvinte mari…)

Va incurajez si pe voi sa-i sustineti pe toti candidatii care se angajeaza sa continue dialogul cu noi, prin cel mai bun intrument pe care il au pana acum – blogul. Poate ca unul sau doua voturi de bloggeri nu vor face o diferenta. Insa posturile a 100 de bloguri (reluate in timp) sigur vor zgudui ceva pe acolo, prin “Olimpul” politicii.

Deci votati cu politicieni care au inteles ce inseamna dialogul democratic.