Sistem de urmarire a blog-urilor romanesti de business


Carmen Holotescu a pus la punct un sistem prin care pot fi vazute ultimele articole publicate pe blog-urile din directorul Timsoft, de la categoria “business”:

http://www.timsoft.ro/weblog/magpierss/lastnews.php

E o modalitate facila de a vedea ce au scris blogger-ii romani “de business”. Deocamdata. Cel putin pana cand categoria nu se aglomereaza prea mult. Apoi, poate niste subcategorii vor deveni mai utile.

Cu aceasta ocazie, imi permit sa le adresez si eu 2 rugaminti unora din colegii de la aceasta categorie:

  • Daca tot v-ati inscris blogul la categoria “business”, scrieti si cum va cheama si unde lucrati. Eventual mai scrieti si informatii despre “ce face” compania voastra (in caz ca nu sunteti de la Microsoft, dar si acolo ar merita). Nu de alta, dar poate unii v-ati dori ca noi, cei care va citim, sa ajungem sa facem si “business” cu voi. Discretia e o virtute care se potriveste mai degraba la categoria “personale”. Si mai puneti si o fotografie. Daca se poate, sa fie cu fata voastra, de aproape, si pe lumina (da, stiu, nici eu nu cred ca sunt fotogenic, dar in timp am ajuns sa ma accept asa cum sunt). Vorba lui Radu Ionescu, poate ne intalnim pe la vreun eveniment si nu stiu cu cine am de-a face.
  • Alta, mai personala: puneti va rog, o componenta de alerta prin e-mail. Stiu, o sa spuneti, acum e la moda RSS Reader-ul. Da, de acord. Si eu am un cont la Bloglines. Din pacate nu-l prea folosesc. Chiar si cu Outlook-ul am o problema de management al timpului. Asa ca trei sferturi din zi il tin inchis. In schimb in sfertul de zi ramas, promit sa citesc cele mai interesante actualizari pe e-mail ale blog-urilor cu adevarat de “business”.

Categoria: Comunicare online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, medie: 4.67 din 5)
Loading ... Loading ...

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu