“Monstri sacri” pe care nu-i poti vedea decat la televizor


Titlul postului e de fapt un citat din “asteptarile” unei participante, referitoare la Conferintele de lunea si martea viitoare de la Olimpiadele Comunicarii.

Mi s-a parut un citat bun pentru brandingul  unuia din rezultatele muncii imense pe care a facut-o echipa noastra in ultimele saptamani. Respectiv Conferintele, cu programul, invitatii si temele lor.

Si da, poate ca titlul e valabil pentru unii din invitatii nostri (ex. Rosca Stanescu, Victor Ciutacu, Pavel Lucescu, oamenii politici sau altii). Insa indiferent daca ii mai poti vedea si altundeva decat la televizor, noi credem ca toti invitatii nostri sunt exceptionali. Si ca merita sa-i vezi la Conferintele de la Olimpiadele Comunicarii.

Pentru ca altfel “nu i-ai mai putea vedea nicaieri, pe toti, in acelasi loc:)

De aceea va invit si eu sa aflati pe cine puteti intalni lunea si martea asta, impreuna cu subiectele despre care vor vorbi – in sectiunea Conferinte. Si daca numele si temele va conving, ramane sa ne vedem la Palatul Parlamentului :)

PS: Daca sunteti curiosi cum merg Preselectiile, puteti trage cu ochiul la ce se scrie pe blogurile participantilor (la cei care au).

Categoria: Olimpiadele Comunicarii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, medie: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

4 Comentarii:


 1. ( 22 April 2009 , 5:38 pm )

  Succes! Nu sunt in Bucuresti sa vin la vreuna din conferinte, insa sunt convinsa ca vor fi tare faine.


 2. ( 24 April 2009 , 12:54 am )

  Abia astept conferintele, in special cea despre CSR ! Mult succea cu organizarea si totodata succes in mod special colegilor mei de la INVOLVE care participa la Comunicare Institutionala http://invl.wordpress.com/


 3. ( 24 April 2009 , 1:51 pm )

  Nu-s chiar toți. Parcă mai lipsește unu! Felicitări Dragoș!


 4. ( 27 April 2009 , 5:50 pm )

  http://www.tashy.ro/csr-pe-bune-pentru-parcul-tabacariei-sau-doar-propaganda/

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu