Bilant (extrem de) partial al Conferintelor


Oricat de obosit ar putea parea, Victor Ciutacu a mai dat azi o lovitura la Conferintele Olimpiadelor Comunicarii. Respectiv ne-a ajutat sa tragem niste concluzii foarte importante despre cum a fost “pe bune” campania electorala din prima serie de vot “uninominal”. Momentan doar doua relatari din presa:

In curand vor aparea si inregistrarile audio/video + prezentarile de la Conferinte.

Roberta, Ciutacu, Orban

Later update:

Alte opinii, primite prin comentarii, la  Andreea si la Ela.

Later update 2:

Am publicat inregistrarile audio de la Conferinte. Inregistrarea conferintei cu oamenii politici poate fi gasita aici.

Merita sa ascultati povestile din campanie. Sunt savuroase! O culoare deosebita are povestea lui Bogdan Ciuca :)

Categoria: Olimpiadele Comunicarii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, medie: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

11 Comentarii:


 1. ( 29 April 2009 , 5:12 am )

  Am scris si eu despre ce-a fost ieri: http://andreea.oricum.ro/2009/04/28/ce-au-invatat-politicienii-din-primul-vot-uninominal/


 2. ( 30 April 2009 , 6:32 am )

  Si la mine pe blog puteti citi impresiile dupa cele 2 zile de conferinte http://pleiada.wordpress.com/2009/04/29/cum-a-fost-la-olimpiadele-comunicarii-dupa-cele-2-zile-de-conferințe/


 3. ( 30 April 2009 , 1:40 pm )

  http://www.tashy.ro/pacat-de-tara-pe-care-ne-a-dat-o-dumnezeu/


 4. ( 30 April 2009 , 2:03 pm )

  Multumesc Andreea si Ela. Am pus si link-urile catre voi :)


 5. ( 5 May 2009 , 10:37 pm )

  Invitatilor de la aceasta conferinta ar trebui sa le fie rusine, daca mai au vreun pic de bun simt…felul cum au inteles ei sa se promoveze, cu “pereline”, mingi de fotbal, etc., excluderea tinerilor din strategia de campanie pe motiv ca “voi oricum nu iesiti la vot” si sugestiile de a pleca din tara, data fiind situatia de aici sunt cel putin trei motive care sustin prima mea afirmatie!
  Domnului Victor Ciutacu: atunci cand intr-o sala in care se afla minim 100 de persoane, din care cel putin 10 doresc sa adreseze intrebari invitatilor, nu se cade sa “ai tu o intrebare pentru invitati”. Pana la urma, ce modera dumnealui, discutia dintre public si invitati sau dialogul lui personal cu acestia?
  Conferintele nu au insemnat numai lapte si miere…si desi s-au dezbatut teme foarte interesante, in cazul discutiei cu oamenii politici, imi pare rau ca nu am urmat sfatul domnului Andrei Stoiciu: ” Ori de cate ori un om politic incepe sa vorbeasca despre el, ridicati-va, parasiti sala!”
  Felicitari celor calificati in finala si, de asemenea, felicitari celorlalti invitati!


 6. ( 6 May 2009 , 3:47 pm )

  Adina,

  Apropo de ce spunea Andrei, urmareste cu atentie discursul Adrianei Saftoiu (ex. inceputul). Apoi, daca ii asculti pe toti ceilalti o sa vezi ca, fiind atat de sinceri pe cat au fost, e o dovada ca au vorbit “despre noi”.

  Ca s-au luat mai putine intrebari decat anul trecut e adevarat. Totusi sper sa se datoreze faptului ca si Victor a fost surprins de cantitatea de continut pe care o livrau cei patru invitati. Poate am eu o imagine deformata, dar cred ca nici 5 carti de mk politic nu bat experientele (si chiar “auto-denunturile”) pe care le-au povestit.


 7. ( 6 May 2009 , 8:36 pm )

  Nu m-a deranjat ce au spus, din contra, apreciez sinceritatea lor. Ce mi-a provocat aceasta reactie a fost pe de o parte mandria cu care reprezentantii politici isi asumau campaniile electorale facute, iar pe de alta parte faptul ca acceptau cu atata seninatate cele intamplate. Avand o asemenea atitudine, ei nu fac altceva decat sa normalizeze aceasta stare a lucrurilor. Le-as sugera sa nu se mai preteze la pomana, ci sa faca un soi de alianta prin care sa interzica mita electorala, sub orice forma.

  De asemenea, cum ramane cu acea parte a electoratului pe care ei o neglijeaza, pentru care nu au un mesaj? Ar trebui oare sa mergem undeva unde sa ne simtim vizati de campaniile electorale?

  PS Multumesc pentru raspuns!


 8. ( 9 May 2009 , 11:07 am )

  Daca-ti doresti o conferinta unde moderatorul sa se limiteze la a va da voua cuvantul, iti sugerez sa-ti angajezi in acest sens un MC cu ora. Eu n-am talent la sportul asta.


 9. ( 10 May 2009 , 10:08 am )

  Nu este vorba de o limitare; ceea ce am spus este faptul ca nu a fost corect “sa furati” din timpul pe care noi il aveam pentru a interactiona cu invitatii. Din moment ce d-voastra aveti suficiente ocazii sa va aflati fata- n fata cu ei si sa le adresati intrebari, pentru noi ceilalti/ unii dintre noi aceasta intalnire ar fi putut constitui o sansa unica in care sa-i intalnim, sa le adresam intrebari la care ei sa fie nevoiti sa raspunda.

  Sper ca am reusit sa expun suficient de clar nemultumirea mea in aceasta privinta!


 10. ( 10 May 2009 , 10:43 am )

  Adina, mie nu mi se pare ca d-l Victor Ciutacu ne-a “furat” vreo sansa…common, nu e ca si cum intrebarile sale au fost pe langa subiect. ( dar multe dintre intrebarile din sala erau ). Eu zic ca a fost ok, am aflat multe lucruri interesante din campaniile respective.


 11. ( 5 September 2009 , 1:41 pm )

  [...] să ne transmită ceva din ceea ce ei au învățat de-a lungul timpului. Așa cum spunea și Dragoș Dehelean, întrebări incomode putem adresa oricui. Dar oare acesta este [...]

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu