De revazut – Conferintele de la Olimpiadele Comunicarii


De cateva zile puteti “retrai” Conferintele editiei a IX-a a Olimpiadelor, plecand din Indexul lor. Gasiti inregistrari audio, prezentarile cu sunet atasat, link-uri catre inregistrarile video de pe Radio Lynx etc.

Spre exemplu, iata filmele Conferintei cu politicienii, de care vorbeam in postul anterior. Filme care ii vor ajuta pe cei interesati de politica sa inteleaga multe din lucrurile care nu se spun in general la televizor. Si tot despre politica as recomanda prezentarea lui Andrei Stoiciu despre campania lui Obama.

Oricum, toate subiectele, fie ca au fost de PR, advertising, online sau marketing politic au fost deosebit de intersante. Asa ca, pentru cine nu ma crede ca am reusit si anul acesta sa avem niste Conferinte exceptionale, il invit sa se convinga singur :)

Desigur nu a fost meritul nostru, ci al invitatilor. Care “au dat tot ce aveau mai bun”. Si poate ca au facut asta si pentru ca era vorba de niste Olimpiade :)

Imi place sa cred ca acest spirit olimpic e molipsitor.

Asa ca, dupa ce v-am invitat sa ii vedeti “performand” pe actualii profesionisti, in continuare va invit sa-i urmarim in momentele lor de glorie pe viitorii profesionisti. Respectiv, va invit de acum la Prezentarile Publice ale finalistilor, momentul culminant de fapt al Olimpiadelor.

Acestea vor avea loc luni si marti, 18 si 19 mai, tot la Palatul Parlamentului. Iar la finalul saptamanii, vineri (22 mai), va invit pe toti sa-i aplaudam pe cei mai buni, la Festivitatea de Premiere.

Gasiti detalii despre “saptamana de foc” a Olimpiadelor 2009 si formularul de confirmare a participarii (in curand) in pagina Evenimente.

Categoria: Olimpiadele Comunicarii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, medie: 4.50 din 5)
Loading ... Loading ...

1 Comentariu:


  1. ( 13 May 2009 , 12:30 pm )

    [...] bani. Dar Dragos este si ONG-ist (Ethos, ARRP si, pentru cei care nu stiu, este creierul sufletul Olimpiadelor Comunicarii)  si  ca atare s-a lovit el insusi de refuzul oamenilor din companii care, in romania,  nu [...]

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu