Maine, ForumCSR360 la Howard Johnson


Pentru o discutie aplicata despre CSR va invit maine, joi, la evenimentul ForumCSR360, care va avea loc la Howard Johnson (sala Iridium). Adica in buricul targului, intr-o atmosfera placuta si in compania multor profesionisti si in acelasi timp prieteni din domeniu:

Invitati ForumCSR360

Evenimentul incepe la 10:00, iar intrarea este gratuita, daca va inscrieti pe site-ul evenimentului. Tot acolo gasiti si programul intregii zile.

Eu voi fi in prima sesiune, alaturi de Mircea Tomescu si de Dragos.

Categoria: Evenimente, Responsabilitate Sociala (CSR)
Etichete:   , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nici un vot inca)
Loading ... Loading ...

6 Comentarii:


 1. ( 29 September 2010 , 7:08 pm )

  Cine ti-a spus tie despre ce o sa vorbesc eu maine? Te intreb pentru ca eu nu le-am spus organizatorilor, ca o paranteza – eu nici nu le-am confirmat ca vin, dar ei m-au trecut pe site si .. asa m-am hotarat si eu.

  Ceea ce e imi e clar e ca nu o sa vorbesc despre TaraluiAndrei.ro ;)


 2. ( 29 September 2010 , 7:29 pm )

  Domnisoara de la organizare, Maria. In fine, am editat. Eu i-am spus tema mea si am rugat-o sa vorbeasca si cu ceilalti, ca sa apara un flow/ordine in teme, altfel ne suprapunem.


 3. ( 29 September 2010 , 7:35 pm )

  Eu de la inceput i-am spus ca noi doi o sa ne suprapunem (daca la tine nu s-au schimbat ideile de acum 1 an si jumatate) :) .. dar a tinut sa vin asa ca ne intalnim maine acolo ;)


 4. ( 29 September 2010 , 8:55 pm )

  Pfff, dacă ştiam mai din timp… sunt plecat. Succes!


 5. ( 30 September 2010 , 2:37 am )

  Mersi mult, Rares.


 6. ( 11 November 2010 , 2:35 pm )

  Foarte interesant blogul d-voastra. As dori sa-mi spuneti si parerea d-voastra cu privire la corelatia dintre HR si CSR. Credeti ca exista o corelatie intre felul cum HR-ul unei organizatii isi indeplineste rolul si oportunitatile in implementarea CSR-ul? M-ar interesa deoarece doresc sa fac o cercetare in acest sens. Din pacate in Romania nu s-a scris foarte mult despre acest subiect, eu am gasit doar cateva articole stiintifice din afara.

  Va multumesc

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu