Bilantul Responsabilitatii Sociale pe 2010


Si in acest an, deoarece credem in puterea celor care se exprima in public si au un blog, echipa noastra i-a invitat sa realizeze un Bilant al Responsabilitatii pe 2010.

Invitatia este valabila pana luni, 14 martie. Iar a-i da curs este important, pentru ca modul in care se comporta companiile fata de societate si fata de mediu ar trebui sa ne intereseze pe toti.

Sursa: www.economist.com

Toti suntem consumatori, toti avem in comunitatea noastra companii care au un impact asupra acesteia, toti aducem valoare, prin munca noastra, unei societati de unde companiile isi obtin resursele, care mai apoi le ofera puterea economica.

Ca de obicei, posturile celor care raspund invitatiei noastre la Bilant sunt extrem de interesante pentru oricine este preocupat de perceptiile despre CSR-ul facut in Romania.

Le puteti urmari, in ordinea in care le primim, in pagina:

Bilantul Responsabilitatii Sociale pe 2010

Si le mai puteti urmari si pe pagina de Facebook a ResponsabilitateSociala.ro (unde avem si un mic concurs, cu premiu – un smartphone eco).

Le multumesc tuturor celor care s-au implicat pana acum si va invit sa le cititi posturile (ordinea e complet aleatoare):

Cristina Niculescu, Raluca Zamfir, George Hari Popescu, Cristina Tudor, Camelia Crisan, Ioana Constantin, Tincuta Baltag, Cristina Putan, Dan Dumitrescu, Olivian Breda, Marius Gavril, Ana Maria Ciobanu, Anamaria Hancu, Cristina Musat, Ariel Constantinof, Raluca Petre-Sandor, Bianca Coman, Alexandra Ioan, Andrei Aronet, Diana Cismaru, Andrei Robert, Marta Pozsonyi, Alin Boicu, Cosmina Cornea, Jeremy North, Bogdan Epure, Madalin Blidaru, Marian Apostolescu, Gabriel, Florenta Toader, Doru Mitrana, Dan Dragomir, Sorin Tudor, Anca Tînc, Andreea Burlacu, Paul Olteanu, Laura Pascu, Paula Negrea, Bogdan Pantoc, Corina Neagu, Cristian Ducu, Costin Marinescu, Ioan Enache, Constantin “Noro” Ferseta, Dragos Apostu, Costi Andriescu.

Ca de obicei, la finalul Bilantului vom face un raport in care vom sintetiza nemultumirile sau asteptarile liderilor de opinie care ne-au raspuns. Raport pe care il vom promova cat mai mult in randurile responsabililor de CSR din companii.

De aceea, daca aveti un blog, reiau invitatia de a participa la Bilant, pana cel tarziu luni, 14 martie.

Update:

Le multumesc in continuare celor care au scris si va invit sa le cititi posturile (lista se va completa pe masura ce raspunsurile sunt publicate pe site):

Dragos Smeu, Andreea Mitan, Bianca Albu, Robin Molnar, Alexandra Pita, Catalin Ghinea, Maria Tancu, Madalin Guruianu, Adrian Ciubotaru, Ioana Ciobotariu, Alex Burlacu, Razvan Pascu, Andrada Radu, Ciprian Dragomir, Adrian Monoranu, Titus Căpîlnean, Dorin Stef, Oana Stefanita, Mihai Popa, Auras Geambasu, Claudiu Florea, Nicoleta Dragomir, Andreea Pisica, Mihai Bitu, Bogdan Gavrila, Cristian Manafu, Andrei Bobocea, Costinel Mitrache, Leonard Bacica, Dumitrita Hirtie, Gabriel Solomon, Andreea Stan, Oana Barbu, Cristi Ariton, Daniel Botea, Florina Fecioru, Cristina Merticaru, Liliana Bindeanu, Talida Covaci, Razvan Pirnac, Mirela Diac, Vali Duran, Dan Chitila, Nicoleta Dudau, Alexandra Ionescu, Laurentiu Buica, Mirela Teodorescu, Daniel Stefan, Florina Ratu, Liliana Ianculescu, Daniel Plescan, Andrei Chirica, Florin Glinta, Madalina Buzdugan, Aurel Racautanu, Ligia Adam, Anca Aldea, Crina Coranga, Alin Sbârnaure, Roxana Nasoi, Dragos Bucurenci, Ciprian Draghici, Oana Duma, Manuel Avramescu.

Categoria: Cercetare / Statistici, Responsabilitate Sociala (CSR)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, medie: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

14 Comentarii:


 1. ( 2 March 2011 , 2:38 pm )

  Mersi frumos de menționare, succes cu proiectul.


 2. ( 2 March 2011 , 6:44 pm )

  Mersi de mentionare!


 3. ( 3 March 2011 , 9:34 am )

  daca nu primeam invitatia de la tine nu studian cu atentie site-ul.

  probabil m-am cam grabit cu tara lui andrei – sunt altii mai buni.
  ma mai gandesc daca ii sterg sau nu :D


 4. ( 5 March 2011 , 3:24 pm )

  Cu siguranta voi participa si eu…de mult caut un proiect asemanator. felicitari. te urmaresc de ceva timp..este prima oara cand ies la “suprafata”.


 5. ( 6 March 2011 , 4:44 pm )

  Mulțumesc pentru faptul ca m-ai menționat. Visez ca deja am telefonul!


 6. ( 14 March 2011 , 8:47 pm )

  Multumesc frumos pentru mentionare!
  Comunicarea este atat de provocatoare incat merita sa incerci!


 7. ( 15 March 2011 , 2:26 pm )

  Eu iti multumesc Mirela, si tuturor celor care v-ati implicat. Sunt impresionat de generozitatea voastra.


 8. ( 15 March 2011 , 3:43 pm )

  Va salut si va provoc pe toti sa sustineti actiunea “Saptamana familiei, saptamana fara TV”, editia a IIa. Detalii: http://zibo.ro/Saptamana-familiei-saptamana-fara-TV-zibo-125.
  Trebuie doar sa preluati unul din bannerele actiunii pe blogul vostru: http://zibo.ro/staticpages/Bannere-Saptamana-familiei-saptamana-fara-TV-126

  In 2010 la prima editie au participat peste 50.000 copii, dintre care 18.000 au beneficiat de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice.
  Trimiteti apoi un mail la office@zibo.ro pentru a aparea pe lista de sustinatori.
  Multumiri ziboriene!


 9. ( 15 March 2011 , 3:48 pm )

  Mulţumesc, Dragoş.
  Mult succes în continuare!


 10. ( 16 March 2011 , 8:34 am )

  Acum vad ca nu a fost doar un simplu concurs ci si o modalitate de sondare a opiniei bloggerilor. Eu la inceput am luat-o ca pe un concurs cu un premiu ce mi-l doream. Nimic mai mult. Acum vad ca este altceva! Mai complex si mai interesant!


 11. ( 16 March 2011 , 12:51 pm )

  Intr-adevar, Marian, anul acesta am organizat si concursul pe Facebook de care vorbesti si unde premiul este cel mai “eco” smartphone al anului :)

  Insa da, e vorba de o campanie (aflata la a treia editie) prin care vrem sa ducem discutia despre “companii responsabile” dincolo de cercul restrans in care se poarta de obicei. De ce? Am explicat in post – pentru ca ar trebui sa ne preocupe pe toti…


 12. ( 19 March 2011 , 2:59 pm )

  [...] o restanţă: Bilantul Responsabilitatii Sociale pe 2010, Dragoş m-a rugat să postez şi [...]


 13. ( 13 April 2011 , 7:32 pm )

  Merci.

  Apropo de “Puterea Comunicarii”… ce parere ai de comunicarea actuala pe tema “Legii Capitalei” si “Referendum”?

  Eu am senzatia ca o sa iasa urat la Referendum. Nu ca ar conta. PD-ul, orice iese din Referendum, vine cu legea in Parlament.


 14. ( 13 April 2011 , 7:37 pm )

  Sper sa apuc sa zic si de asta. Stii cum e: cand cu responsabilitatea sociala, cand cu iresponsabilitatea politica :)

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu