Despre CSR in 2013


“Cum va fi 2013?” este o intrebare care ne-a obsedat inca din noiembrie anul trecut. Pana la finalul lui 2012 majoritatea raspunsurilor erau destul de infricosatoare. Insa din ianuarie am inceput sa fim mai nuantati, pe masura ce au inceput sa apara tot felul de vesti bune, in special din exterior, dar nu numai.

Despre ce se va intampla in domeniul CSR au inceput deja sa apara raspunsuri, chiar daca lucrurile probabil nu se vor clarifica suficient pana la mijlocul lui februarie.

Inspre despre ce anticipam acum, va invit sa cititi doua serii de interviuri, pe ResponsabilitateSociala.ro, realizate de colega mea Andreea Giuclea:

  • Asteptarile profesionistilor din companii – ne-au raspuns: Alina Stan (Orange), Anca Nuta (UniCredit Tiriac Bank), Mona Nicolici (Petrom), Alexandra Corolea (BCR), Laura Sgarcitu (Coca-Cola HBC), Marilena Hluscu (GSK) si Corina Vasile (Raiffeisen Bank)
  • Asteptarile profesionistilor din zona de analiza/consultanta – ne-au raspuns:  Tincuta Apateanu (Asociatia Edusfera), Cristina Horia (Fundatia Sensiblu), Camelia Crisan (SNSPA), Cristian Ducu (Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics), Andrei Churican (denkstatt Romania) si John Aston (Astoneco Management)

Desigur, vom mai avea o serie de interviuri cu profesionisti din zona ONG, iar mie mi-ar mai placea sa avem unul si cu decidenti politici :)

Voi ce credeti: cum va evolua domeniul CSR in 2013? Orice input e bine venit.

Categoria: Responsabilitate Sociala (CSR)
Etichete:   ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, medie: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu