3 programe de finantari corporate pentru ONG-uri, active in aceasta perioada


Am sustinut intotdeauna ca e spre bine companiilor sa organizeze licitatii publice pentru a acorda o parte din bugetele lor de sponsorizari.

Beneficiile sunt multiple:

 • Nu cresc numarul de solicitari care nu au legatura cu directiile strategice ale companiei. Dimpotriva, le permit coordonatorilor de CSR, care sunt asaltati de astfel de solicitari, sa le arate celor care le fac, un mod formal prin care se pot pregati pentru a accesa finantarile existente si relevante.
 • Creeaza incredere, in masura care o competitie transparenta le permite participantilor si publicului sa discute modul in care compania se implica in comunitate (ar fi facut-o oricum, insa pe alte baze).
 • Le permite beneficiarilor sponsorizarilor sa anticipeze si deci sa se pregateasca, sa-si imbunatateasca propunerile de proiecte. Compania castiga, fiind beneficiara unor proiecte din ce in ce mai bune.

De aceea ma bucura de fiecare data cand vad astfel de programe si mi-as dori ca numarul lor sa creasca. Si va promit ca le veti gasi de fiecare data cand vor aparea, pe ResponsabilitateSociala.ro.

Insa, pentru a reveni la titlu si la programele de finantari active in aceasta perioada, iata 3 dintre ele:

Dat fiind ca primesc de multe ori intrebarea “ce programe de finantari corporate exista”, daca cititi acest post dupa ce vor fi expirat cele trei, raspunsul meu e acelasi: abonati-va la ResponsabilitateSociala.ro ca sa puteti afla la timp despre astfel de programe, cautati in istoricul materialelor pe care le-am publicat ca sa intelegeti profilul companiilor la care vreti sa mergeti si subiectele de care sunt interesate, faceti-va temele dinainte…

 

Categoria: Responsabilitate Sociala (CSR)
Etichete:   , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, medie: 3.00 din 5)
Loading ... Loading ...

4 Comentarii:


 1. ( 27 March 2013 , 6:12 pm )

  Multumim de informatii..foarte utile.


 2. ( 23 April 2013 , 11:55 pm )

  ar trebui sa profităm cât mai se poate


 3. ( 4 March 2014 , 3:35 am )

  Salut,

  Util e putin spus , insa dintre cele 3 proiecte nu pot sa nu remarc ca cel mai “vizibil”este Petrom – “Fabricat in Tara lui Andrei” in fapt si cel mai valoros din toate pct de vedere…


 4. ( 8 March 2014 , 12:40 pm )

  Adnotat. Nu am stiut pana acum de site-ul responsabilitate sociala dar de-acum o sa-l am in vedere. Nu de alta dar sunt destul de implicat in activitatea a doua ONG-uri deci la un moment dat am putea avea oportunitati de colaborare.

Scrie un comentariu:

Trebuie sa fii logged in ca sa scrii un comentariu