Dupa cum probabil ati aflat, pe 16-17 mai, echipa ResponsabilitateSociala.ro a organizat cea de-a treia editie a European CSR Lessons.

A fost o editie cu totul deosebita, mai matura. Am implicat actori noi si am abordat domeniul CSR ca pe un domeniu in plina dezvoltare care trebuie perfectionat.  Dar asupra acestor teme voi reveni intr-un post dedicat.

Acum vreau sa le multumesc pentru sprijinul pe care ni l-au acordat unor oameni deosebiti si in care am mare incredere in ceea ce priveste viitorul domeniului CSR in Romania: bloggerii parteneri ai evenimentului.

Eu, unul, sunt bucuros ca European CSR Lessons ma ajuta sa ma intalnesc cu prieteni vechi si sa imi fac prieteni noi cu ocazia fiecarei editii.

Andrei Bobocea, Dan Calin, Diana Cismaru, Erika Ciuica, Oana Duma, Aura OpreaMihai Toader Pasti, Gabriel Solomon si Ina Stanciu au fost alaturi de noi si ne-au oferit un feedback constructiv, mentionand plusuri si minusuri. Astfel, contributia lor ne ajuta sa crestem cu fiecare editie.

Alaturi de noi au fost si Ariel Constantinof, Adelina Baescu, Sorin Costache si Anemari Helen Necsulescu. Astept cu nerabdare parerile voastre si sper ca v-ati simtit bine alaturi de noi!

O parte din voi ne-ati urmarit online si ne-ati sprijinit pe blogul vostru. Maria Barbu, Oana Bulzan, Elena Chiric, Raluca Dan, Dumitrita Hirtie, Alina Furtuna, Cristina Murariu, Dragos Smeu, Cristina Tudor si Cristi Vatavu i-au anuntat pe cititorii lor despre eveniment si i-au invitat sa sustina domeniul CSR impreuna cu noi.

Astept cu nerabdare si parerile celorlalti!

Bloggeri parteneri European CSR Lessons